середа, 17 листопада 2010 09:55

Пенсійна реформа в Україні має розпочатися до 10 грудня - МВФ

Пенсійна реформа в Україні має розпочатися до 10 грудня - МВФ

До 10 грудня в Україні має бути розпочата пенсійна реформа, введена пеня за борги по послугах ЖКГ і схвалено підвищення ціни газу в квітні 2011 року.

Ігнорування вимог МВФ призведе до того, що уряд не отримає до кінця року 1 млрд доларів на покриття дефіциту бюджету, пише "КоммерсантЪ-Украина".

"Міжнародний валютний фонд погоджував на рівні експертів питання про перший перегляд програми співпраці з Україною у рамках угоди stand - by. Переговори велися з 3 листопада.

Очікується, що після виконання українською стороною попередніх заходів рада директорів до кінця року розгляне питання про завершення перегляду програми",- сказав глава місії МВФ Танос Арванітіс.

Схвалення радою директорів МВФ перегляду меморандуму дозволить Києву отримати другий транш кредиту у розмірі SDR 1 млрд (1,6 млрд доларів), з яких 1 млрд доларів поступить до держбюджету.

МВФ позитивно оцінює очікуване прийняття Податкового кодексу, відмічаючи, що він не вплине на прибутки бюджету в 2011 році. Фонд пропонує зробити акцент на утриманні дефіциту, оптимізації витрат із збереженням важливих інвестиційних проектів і соціальних програм.

Зараз ви читаєте новину «Пенсійна реформа в Україні має розпочатися до 10 грудня - МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути