понеділок, 15 листопада 2010 12:28

Опозиція поскаржиться МВФ на "регіоналів", які "дерибанять" гроші фонду

Опозиція поскаржиться МВФ на "регіоналів", які "дерибанять" гроші фонду

Рада опозиції на засіданні у вівторок ухвалила рішення про звернення до Ради директорів МВФ стосовно виділення кредиту Україні за результатом моніторингу використання даних коштів.

Про це на погоджувальній раді сказав лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Місія МВФ завершила свою роботу в Україні. Очікується чергова фінансова допомога. Ми не проти неї. Ми знаємо, що це дешевий вигідний кредит для будь-якої країни. Однак останні публікації у ЗМІ кидають тінь стосовно прозорості використання цього кредиту на країну, чиновників та уряд", - зазначив депутат.

За словами Кириленка опозиція наполягає на проведенні у середу відкритого засідання з запрошенням відповідних структур з розглядом питання.

"Якщо кошти підуть по корупційних схемах, як каже класик розраховуватися буде народ і не тільки по відсотках",-додав "бютівець".

У свою чергу, лідер "регіоналів" Олександр Єфремов наголосив,що опозиція спочатку формує порядок дений засідання а потім блокує.

"В результаті ми втрачаємо робочий час, кошти, який держава витрачає на роботу парламенту. І в результаті не отримаємо ніяких результатів окрім дурниць", - зазначив депутат.

За словами "регіонала" нинішня влада взяла у МВФ 1,7 млрд. доларів, які знаходяться на балансі у НБУ та Мінфіну.

"Ми ні копійки з цих коштів не витратили, тому мотатися за грантові кошти по закордонах та обливати брудом свою державу-це остання справа, якою небажано займатися будь-кому",- підкреслив лідер парламентських "регіоналів".

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що гроші МВФ можуть бути використані для розрахунку з Дмитром Фірташем.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Опозиція поскаржиться МВФ на "регіоналів", які "дерибанять" гроші фонду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути