вівторок, 04 грудня 2007 08:25

Опубліковані нові порнофото дружини Пола Маккартні (ФОТО)

 
Британський таблоїд News Of The World опублікував нові шокуючі своєю відвертістю знімки колишньої дружини сера Пола Маккартні, Хізер Міллс, які остаточно викривають її в брехні з приводу її сумнівного минулого в індустрії порно.

На одному з фото, зроблених до 1993 року, коли Хізер в результаті аварії позбулася ноги, молода Міллс, в червоній мереживній білизні позує в зухвалій позі на сторінках порножурнала під заголовком: "Я зведу тебе з розуму своїм тілом".

Місяць тому Міллс плакала з приводу історій в ЗМІ з приводу її минулого: "Вони вирізують 20 років мого життя, які я присвятила добродійності і зводять всі до порнографії". Сама вона говорила, що в ті часи була "гламурною моделлю".

Минулого року Хізер наполегливо відкидала сам факт своєї участі в порно, після того, як були опубліковані її знімки в німецькій книзі про секс під назвою "Радощі любові", зроблені в 1988 році. Міллс говорила, що йшлося про освітню допомогу.

Джерело повідомило газету: "Пол намагався дати Хізер шанс виправдатися ради їхньої дочки Беатріс. Але тепер, коли з"явилися ці фотографії, це неможливо".

В даний момент між Маккартні і Міллс продовжується гучний шлюборозлучний процес, в якому на кон поставлено близько 200 млн доларів відступних.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані нові порнофото дружини Пола Маккартні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути