пʼятниця, 16 березня 2007 11:59

Колишня дружина Пола Маккартні дістала британську поліцію дзвінками

Британська поліція скаржиться на "невідповідну" кількість дзвінків, яка поступає на номер екстреної допомоги від Хізер Міллс. За один день колишня дружина Пола Маккартні подзвонила чотири рази, проте коли поліцейські приїжджали до неї, то не виявляли жодних підстав для своєї присутності.

Голова поліції Брайтона і Хоува Кевін Мур висловив побоювання, що поведінка Міллз може привести до того, що в майбутньому на її дзвінки просто не реагуватимуть. "Нам доводиться витрачати невідповідну кількість часу на одну людину. Ми зобов"язані відгукуватися на кожен дзвінок, проте до людей, які звертаються в поліцію дуже часто, ставляться вже несерйозно", - пояснив він.

Колишня модель скаржиться на переслідуючих її фотографів, які чергують біля її будинку в Хоуві, Західний Суссекс. Також колишній місіс Маккартні поступають телефонні дзвінки з погрозами. Поліцейські приїжджають до неї кожного разу, проте не знаходять жодної серйозної небезпеки, яка б загрожувала Міллз. На думку Мура, жінка просто засмучена через ситуацію, що склалася в її особистому житті у зв"язку з розлученням і судовими тяжбами, посилаючись на газету The Times, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Пола Маккартні дістала британську поліцію дзвінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути