Ексклюзиви
середа, 21 березня 2007 14:28

На "Танцях з зірками" дружина Маккартні зірвала овації (ФОТО)

Скандально відомій дружині сера Пола Маккартні апплодували стоячи після виконання танцю з Джонатаном Робертсом під час четвертого сезону телекомпанії ABC "Танці із Зірками".

Нагадаємо, що колишня модель Хізер Мілс втратила ліву ногу нижче коліна після того, як її збив поліцейський на мотоциклі. Мілс змогла отримати зиск і з цієї ситуації - вона продала свою історію таблоїду News of The World, при цьому не пошкодувала пікантними подробицями. Тоді вона повідомила, що в дитинстві її зґвалтував батько.

У 2002 році скандальна модель вийшла заміж за Пола Маккартні, але їхній шлюб продовжився всього чотири роки, оскільки Маккартні не зміг витримати публічності, якою відрізняється Хізер. Вона зуміла відсудити у Маккартні четверту частину його майна, яке оцінюється у 800 мільйонів фунтів стерлінгів.

Останнім часом Хізер турбує поліцію повідомленнями про настирливих фотографів, та про телефонні погрози на свою адресу, проте коли поліцейські приїжджають до неї, не знаходять ніяких підстав до виклику.

Хізер Мілс отримала декілька нагород за свою добродійну діяльність, а в 1996 році її кандидатура була висунута на Нобелівську премію миру за організацію громадської кампанії за заборону протипіхотних мін.

"Газета по-українськи"

Фото REUTERS

Зараз ви читаєте новину «На "Танцях з зірками" дружина Маккартні зірвала овації (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі