неділя, 03 травня 2015 23:34

Олігархи розробили новий план знищення України

Олігархи розробили новий план знищення України

Про адмінреформу, про продаж землі, про рейдерські захоплення розповідає Голова асоціації фермерів Полтавської області Віктор Галич.

"Знову людям запудрюють мізки. Спочатку у громади забрали землю, податки, повноваження, а потім пропонують об'єднуватись. Просте запитання: а хто очолить новостворені громади? Де взяти спеціалістів? Невже завеземо із-за кордону? Бо у нас останні роки місцеві ради виконували роль статистів. Землями розпоряджався Держкомзем, фінансами та кадрами призначені адміністраціі", – говорить Віктор Галич.

Пояснює, зараз потрібно терміново повернути у власність сільрад землю, податок з доходів громадян, провести місцеві вибори, зробити роботу рад максимально відкритою, надати радам самостійність і тільки після того як громади спробують самостійності, пропонувати їм об'єднуватись, вказуючи на плюси і мінуси.

От зараз запущений план по продажу землі. Але це новий план знищення України.

Хто запустив? Наш гарант та уряд? Але чому ж тоді їх підтримують колеги із Оппоблоку. То може це вигідно Кремлю і сценарій продажу землі розробили у Путіна?.

"Останні роки виробництво на селі зростало найшвидшими у світі темпами. Оновлювалась техніка, застосовувались найсучасніші технологіі.
То чого ж саме зараз запекло почали продавати землю? Бо минулого року земля коштувала в середньому 3 тис. доларів за гектар, а зараз 1 тисячу "зелених". За що "спасибі" Гонтаревій та Яценюку",– каже Галич.

Говорить, зараз земельку можна скупити за безцінь і або втридорога продати за рік-два, або, що також ймовірно, землю через посередників скупить російський агресор. І не треба буде на Україну йти війною.

І головне: можновладці, олігархи не розуміють душі українця. Вони не читали української класики і не знають, що за клапоть землі в Украіїні брат на брата з вилами ішов.  Для них українська земля - це товар, на якому можна зробити добрий гешефт.

Кажуть, після покупки землі невідомі благодійники будуть вкладати в розвиток сіл мільярди.

Брешуть, ніхто нічого вкладати не буде. Це все казочки для українців.

Якщо тільки розпочнеться продаж землі, розпочнуться міжусобиці, чвари, справжня війна зайде в кожне село .То ж виникає риторичне запитання: а кому це вигідно?

"Вже зараз отримуємо повідомлення про рейдерські захоплення земель, напади на фермерів, підпали і перестрілки. Олігархи не розуміють, що ненависть може накоплюватися і одного разу греблю народної ненависті прорве.
Перед повстанням Хмельницького було 7 років миру. Поляки думали, що зовсім забрали у холопів волю. Чим скінчилось - знають всі",– пояснює Галич.

Говорить, олігархам та їх псарям краще не чіпати українські землі. Інакше їх може чекати доля польського панства під час Хмельниччини.

Зараз ви читаєте новину «Олігархи розробили новий план знищення України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути