середа, 04 грудня 2019 12:05

Ольга Кашул потребує пересадки легень

Ольга Кашул  потребує пересадки легень
Операція за кордоном коштує сотні тисяч доларів

У 37-річної Ольги Кашул з Києва виявили складне захворювання легенів. Жінка перебуває у важкому стані в столичній лікарні та потребує пересадки органу. Операція за кордоном коштує сотні тисяч доларів. Рідні просять допомоги.

"Оля до хвороби викладала музику в школі та дитячому садочку. Три роки тому захворіла. Проходила відповідне лікування. Однак влітку цього року захворювання дало сильні ускладнення. Від призначених препаратів стало ще гірше. Ми боролися і вірили, що впораємося з недугою своїми силами. Але зараз Олічка в дуже важкому стані. Залишилася тільки одна можливість і надія - трансплантація легенів", - розповідає Gazeta.ua чоловік Дмитро Хома, соліст Академічного Ансамблю пісні і танцю Державної Прикордонної служби України.

Зараз жінці підбирають препарати, щоб стабілізувати здоров'я.

"У такому стані її не можна транспортувати. Зараз йде пошук клініки за кордоном. Ми будемо боротися до кінця. У нас двоє малих синів. Я знаю, що в людей вистачає своїх проблем. Тому будемо вдячні за будь-яку допомогу"

6 грудня о 19:00 в Київському академічному театрі українського фолькльору "Берегиня" на підтримку Ольги Кашул відбудеться благодійний концерт за участі зірок української естради.

Реквізити для допомоги:

Карти Приватбанку: 4731 2191 0973 3836 або 5363 5420 1087 4478 (Хома Дмитро Миколайович), а також: 5168 7573 8186 5221 ( Кашул Ольга Іванівна).

Зараз ви читаєте новину «Ольга Кашул потребує пересадки легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути