вівторок, 16 лютого 2010 13:31

Олена Франчук заплатить $5 тисяч за безпечну для сексу білизну

Олена Франчук заплатить $5 тисяч за безпечну для сексу білизну

Голова фонду "АНТИСНІД" Олена Франчук пообіцяла $5 тисяч тому, хто розробить дизайн білизни на тему безпечного сексу. Взяти участь у конкурсі можуть усі бажаючі. Головна умова - придумати фразу чи зображення, які будуть надруковані на трусах чи бюстгальтерах. Заявки прийматимуть до 1 березня. Найкращі роботи покажуть 16 березня на подіумі Українських Тижнів Моди.

"Конкурс називається Naked Street Fashion - Гола вулична мода, - пояснює директор по комунікації Фонду "АНТИСНІД" Павло Пімінов. - Це частина масштабного проекту "Гола правда про СНІД", який придумали українські дизайнера разом з Оленою Франчук. Паралельно вони теж створюватимуть свою колекцію білизни. Так ми намагаємося привернути увагу молоді до проблеми СНІДу".

Роботи переможців конкурсу зможе придбати кожен бажаючий в Show Room Українських Тижнів Моди в столичному "ACCO International". Організатори запевняють, ціни на білизну будуть не вищими, ніж у магазинах.

Це четвертий спільний проект українських дизайнерів та Фонду Олени Франчук. Найбільше уваги привертають колекції Олексія Залєвского, який замість капелюхів чіпляє на голови моделям шприци, а замість прикрас - презервативи.

Зараз ви читаєте новину «Олена Франчук заплатить $5 тисяч за безпечну для сексу білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути