вівторок, 02 грудня 2008 12:36

Донька Кучми зібрала $4 млн на благодійному аукціоні (ФОТО)
7

У Києві, в одному з фешенебельних готелів, відбувся найбільший в Україні благочинний аукціон, організований Фондом Олени Франчук "АнтиСНІД".

У якості лотів на торги було виставлено 32 сукні, створені українськими дизайнерами для третьої соціальної колекції проекту FashionAID, - AIDSArmyFashion, пише газета "Факти".

Наприкінці вечора був поставлений абсолютний рекорд для благочинних аукціонів в Україні - зібрано 580 тисяч доларів (4 мільйони гривень). Виручені кошти підуть на придбання мобільних клінік для надання допомоги ВІЧ-позитичним дітям, які проживають в різних регіонах країни.

Підтримати Фонд "АнтиСНІД" прийшли цього вечора і імениті українські артисти Олександр Пономарев, Наталія Могилевська з учасниками "Фабрики зiрок-2", команда "95-й квартал", юна співачка Соломійка Лук"янець.

Після виступу лідер "95-го кварталу" Володимир Зеленський виставив у якості лота свою краватку, яка пішла з молотка за 4 200 доларів!

Серед учасників аукціону найбільш активними виявилися брати Клички. Віталій виставив на торги два квитки в VIP-сектор (їх немає і не буде у продажу) на майбутній чемпіонський бій Владимира з Хасимом Рахманом в німецькому місті Мангеймі.

Потім по телефону до учасників торгів звернувся і Володимир Кличко, який пообіцяв подарувати переможцеві боксерські рукавички з автографами (своїм і брата Віталія), в яких він проведе бій. У розпалі торгів претенденти на місця в першому ряду бою вирішили домовитися між собою і об"єднати грошові ресурси, помноживши найвищу ціну, запропоновану за квитки, на три. В результаті лот пішов за 190,5 тисяч доларів!

Як подяку від братів щасливчики отримали не два, а шість квитків на поєдинок.

"Криза зростає, - сказала, вітаючи присутніх, Олена Франчук. - Навіть ми, люди забезпечені, відчуваємо це. Але поряд з нами є ті, для кого сьогодні стоїть питання не добробуту, а виживання...

Прошу вас під час аукціону пам"ятати не тільки про коханих, яким ви хочете зробити подарунок, але і про тих, з ким ви, можливо, ніколи не зустрінетеся, але чиє життя можуть врятувати ваші щедрість і великодушність"...

Vip.
Зараз ви читаєте новину «Донька Кучми зібрала $4 млн на благодійному аукціоні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути