понеділок, 17 листопада 2008 09:05

Обамі пропонують зустрітися з Кім Чен Іром

Президент Південної Кореї Мін Лі Бак запропонував організувати зустріч обраного президента США Барака Обами і північнокорейського лідера Кім Чен Іра. Про це він заявив в інтерв"ю журналістам. Мін Лі Бак "привітав" таку зустріч і обіцяв всесторонню підтримку для її проведення, повідомляє "Газета.ру".

Раніше в ході передвиборної кампанії Барак Обама обіцяв зустрітися з лідерами країн, з якими у США традиційно погані відносини, включаючи КНДР

Лідер КНДР Кім Чен Ір в кінці жовтня 2008 року переніс другий інсульт, в результаті якого у нього виникли проблеми з мовою, повідомляли японські ЗМІ, посилаючись на інформацію, отриману від співробітників спецслужб США в Південній Кореї.

Офіційно влада КНДР категорично заперечує повідомлення про важке захворювання Кім Чен Іра, що з"явилися після того, як лідер Північної Кореї довгий час не з"являвся на публіці. ЗМІ КНДР з початку осені неодноразово публікували фотознімки і писали про відвідини Кім Чен Іром різних заходів. Проте всі поширені ними фотографії Кім Чен Іра не дозволяють точно встановити, коли вони були зроблені, а повідомлення про появу лідера Північної Кореї на публіці не можуть бути підтверджені незалежними джерелами.

Зараз ви читаєте новину «Обамі пропонують зустрітися з Кім Чен Іром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути