Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2008 11:16

Обама звинуватив Клінтона у наклепі

Обама звинуватив Клінтона у наклепі
Барак Обама, який бере участь у боротьбі за висунення в президенти США від "Демократичної партії", звинуватив екс-президента Сполучених Штатів Білла Клінтона у наклепі. За словами Обами, Клінтон надає надмірну підтримку своїй дружині Хілларі Клінтон, яка також бореться за номінацію від демократів.

"Як ви знаєте, екс-президент, який, я думаю, користується великою пошаною серед нас, почав підтримувати свою дружину в такому ступені, що це створює проблеми", - заявив Обама. За його словами, в майбутньому його передвиборному штабу доведеться безпосередньо опонувати Біллу Клінтону.

Раніше Клінтон назвав вигадкою заяву Обами про те, що той ніби то був супротивником війни в Іраку із самого початку. Крім того, за словами екс-президента, прихильники Обами в керівництві найбільшої профспілки Невади чинили тиск на прихильників Хілларі Клінтон у ході первинних виборів в штаті. "Факти є факти", - зазначають  у  її передвиборному штабі.

Заява Обами прозвучала всього за кілька днів до первинних виборів в Південній Кароліні, які йому необхідно виграти, щоб додати своїй кампанії новий імпульс після поразки у Неваді і Нью-Гемпширі, повідомляє сайт  BBC News.

Зараз ви читаєте новину «Обама звинуватив Клінтона у наклепі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути