середа, 14 квітня 2010 11:14

Обама приїде на похорон президента Польщі Леха Качиньского

Обама приїде на похорон президента Польщі Леха Качиньского

Президент США Барак Обама візьме участь в похороні президента Польщі Леха Качиньського, який відбудуться в неділю, 18 квітня. Президент США вирушить до Кракова, щоб виразити "всю глибину наших співчуттів важливому і довіреному союзнику, і підтримку польському народу від імені американського народу".

Не виключено, що президент Росії Дмитро Медведєв також особисто візьме участь у похороні президента Польщі Леха Качиньського, який загинув в результаті авіакатастрофи в Смоленській області.

"Дмитро Медведєв раніше вже висловив співчуття польському народу у зв"язку із загибеллю президента Польщі. З урахуванням усіх обставин, з урахуванням того, що це - жахлива трагедія, не виключено, що Дмитро Медведєв захоче особисто відправитися до Польщі, щоб віддати данину пам"яті президенту Качинському" , - повідомила журналістам прес-секретар президента РФ Наталія Тімакова.

Разом з тим вона відзначила, що остаточне рішення з цього приводу буде прийнято після того, як польська сторона представить план участі глав держав у похоронних заходах.

"Поки не буде офіційного розкладу заходів з польського боку, ми такого рішення прийняти не можемо", - сказала прес-секретар російського президента.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Обама приїде на похорон президента Польщі Леха Качиньского». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути