вівторок, 13 квітня 2010 14:43

Подружжя Качинських поховають в усипальниці королів (ФОТО)

 

Польське президентське подружжя можливо похоронять у замку Вавель, який знаходиться в польському місті Краків. Така воля сім"ї покійних, повідомив у вівторок інтернет-сайт польського видання "Gazeta.pl".

"Воля сім"ї - дочки Качинських Марти і Ярослава Качиньського, брата-близнюка президента Польщі, така: президент і його дружина повинні бути поховані на Вавелі", - повідомив неназваний високопоставлений представник уряду.

Президент Кракова (голова міської адміністрації) Яцек Майховскій заявив, що якщо такою буде воля сім"ї та кардинала, то міська влада зробить так, щоб все пройшло належним чином.

Телеканал нагадує, що в Вавельському замку знаходяться усипальниці декількох польських королів, могили відомих поетів і генерала Владислава Пілсудського.

Ймовірно, похорони подружжя Качинських відбудуться в неділю. У суботу на площі Пілсудського у Варшаві відбудеться державна церемонія прощання.

Вранці в суботу при заході на посадку в аеропорту Північний під Смоленськом розбився літак президента Польщі, що здійснював рейс Варшава-Смоленськ, на борту якого перебував президент Польщі з дружиною, а також супроводжуючі його члени уряду, загалом 97 осіб - 89 пасажирів і вісім членів екіпажу . В авіакатастрофі вижити нікому не вдалося.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Качинських поховають в усипальниці королів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути