пʼятниця, 23 жовтня 2009 12:08

Нью-Йорк стане Меккою для гомосексуалістів

Нью-Йорк стане Меккою для гомосексуалістів

Одностатеві шлюби будуть незабаром узаконені в штаті Нью-Йорк.

Про це з упевненістю оголосив губернатор Девід Петерсон.

Він вважає, що відповідний проект отримає остаточне схвалення в Сенаті штату, а потім його підпише сам губернатор. Нью-Йорк може стати сьомим штатом, де гомосексуалісти мають право зареєструвати шлюб.

Нижня палата законодавчих зборів Нью-Йорку, Асамблея, вже схвалила легалізацію одностатевих шлюбів, проте республіканцям вдалося отримати контроль над Сенатом і затвердження законопроекту було там заблоковано.

Тепер, за словами Петерсона, захисникам прав меншин вдалося лобіювати нововведення і отримати підтримку більшості сенаторів. Заява губернатора прозвучала на обіді, організованому групою Empire State Pride Agenda, що відстоює права гомосексуалістів.

В даний час одностатеві шлюби легалізовані в Массачусетсі, Коннектикуті, Айові, Вермонті, Нью-Гемпширі та Мені. Штат Нью-Йорк, як і округ Колумбія, визнає одностатеві шлюби, укладені в інших частинах країни. В світлі нововведень федеральне Бюро перепису населення вже в 2020 році планує включити в свою статистику одностатеві подружні пари, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Нью-Йорк стане Меккою для гомосексуалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути