четвер, 15 жовтня 2009 16:24

Блогери звинувачують Обаму у недостатній увазі до гомосексуалістів

Блогери звинувачують Обаму у недостатній увазі до гомосексуалістів

Останнім часом, президент США Барак Обама потрапив під жорстку критику своїх опонентів через свої дії.

Ліберально налаштовані інтернет-коментатори зображають Обаму як президента, який нічого не робить і тільки вдає ніби переймається проханнями свого головнокомандуючого.

Ліві незадоволені Обамою і намагаються змусити його відхилити вимогу військового головнокомандувача направити більше військ до Афганістану, включити право на державне страхування в план реформи оздоровчого сектору, і вести політику стосовно гомосексуалістів і лесбіянок за принципом "нічого не бачу, нічого не чую, нічого не кажу".

У неділю, тисячі гомосексуалістів пройшли маршем від Білого Дому до Капітолію, вимагаючи від нього дотриматись своєї обіцянки і покласти край дискримінації гомосексуалістів і лесбіянок.

"Цей президент зробив щось досить екстраординарне", - сказав Майкл Герсон, представник ради міжнародних відносин і колишній радник адміністрації Буша. - Йому вдалося переконати багато американців у тому, що він набагато ліберальніший ніж думав сам...".

Герсон каже, що перед Обамою постало багато проблем, суть яких полягає в його ліберальності, яка є дуже вимогливою і плекає великі сподівання.

На думку Білого Дому, президент діяв рішуче, надаючи невідкладну допомогу Дженерал Моторз і Крайслер, призначаючи Соню Сотомеєр на пост Верховного Суду США тощо. Критики забули про це, тому що зосередились на реформі у секторі охорони здоров"я та війні у Афганістані.

Напруга між Білим Домом і ліберально налаштованими блогерами посилилась після того, як у неділю кореспондент New York Times Джон Гарвуд повідомив на CNBC, що представник Білого дому сказав: "Цим блогерам потрібно вилізти зі своїх піжам, одягтись і усвідомити, що керувати такою державою дуже складно".

У понеділок в електронному повідомленні до the Huffington Post Гарвуд сказав, що невідомий радник посилався на всіх лібералів Обами, не тільки гомосексуалістів і лесбіянок.

Деякі розглядають цю критику як звичайну річ.

"Вам ніколи не вдасться задовольнити всіх одночасно. Це просте право політики", - каже представник демократів Джош Готтемеєр, колишній радник адміністрації Клінтона.

"Як на мене, він зробив чимало як для лівих, так і для центристів", - говорить він про Обаму.

Готтемеєр посилається на прогрес в економіці і реформу в секторі охорони здоров"я. В якості аргументу він навів 52% рейтинг Обами, відмічаючи, що це справді те, на що потрібно звертати увагу.

За матеріалами Fox News, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Блогери звинувачують Обаму у недостатній увазі до гомосексуалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути