вівторок, 20 серпня 2019 19:44

Невідомі намагалися захопити державне підприємство

Невідомі намагалися захопити державне підприємство
Правоохоронці затримали 15 осіб. Фото: Нацполіція

У селищі Червона Хвиля Харківської області невідомі намагалися захопити державне дослідне господарство Пантелеймонівське.

"До чергової частини надійшла інформація про те, що у селищі Червона Хвиля Великобурлуцького району, де розташоване державне дослідницьке господарство, група невідомих осіб спортивної статури, в масках та зі зброєю намагаються захопити дане підприємство. Чоловіки під'їхали на трьох автомобілях та вступили в конфлікт з представниками новопризначеного директора господарства", - про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як зазначається, зловмисники пошкодили автомобіль "Лексус". Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення громадян про вказану подію та розпочали розшукові заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні з'явився новий вид рейдерства: як протистояти атакам замовних "екологів"

"Автомобілі із учасниками конфлікту були виявлені на території Вовчанського району Харківської області. Нападниками виявилися близько 15 осіб. Їх вік та рід занять наразі встановлюються. Зараз на місці події тривають невідкладні слідчі дії. Усі обставини події з'ясовуються", - додали у поліції.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою Донецької області виявили рейдерів, що відчужували майно жителів окупованих територій. Зловмисниками виявилися співробітник Головного управління юстиції України в Одеській області та його поплічники.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі намагалися захопити державне підприємство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути