понеділок, 19 листопада 2007 09:09

Назване найкримінальніше місто США

 Згідно дослідженню видавничої групи Congressional Quarterly Inc., Детройт, штат Мічиган, є найнебезпечнішим і найкримінальнішим містом США.

Дослідження засноване на статистичних даних ФБР про рівень злочинності у 378 містах країни, населення яких перевищує 75 тисяч осіб. Автори порівнювали кількість вбивств, зґвалтувань, пограбувань, збройних нападів, крадіжок із зламом і автоугонів на душу населення.

У десятці найнебезпечніших міст за підсумками 2007 року Детройт змістив з першого місця Сент-Луїс, штат Міссурі. На третьому місці опинився Флінт, також в Мічигані, на четвертому - Окленд, штат Каліфорнія, на п"ятому - Кемден, штат Нью-Джерсі. Далі йдуть Бірмінгем, штат Алабама, Північний Чарльстон, штат Південна Кароліна, Мемфіс, штат Теннессі і ще одне каліфорнійське місто Річмонд. Завершує десятку Клівленд, штат Огайо.

Ґрунтуючись на статистиці ФБР, дослідники дійшли висновку, що найбезпечнішим американським містом є Мішн-В"єхо, штат Каліфорнія. У п"ятірці найменш кримінальних також опинилися два міста у штаті Нью-Йорк Кларкстаун і Амгерст (друге і четверте місця), а також Брік-Тансшип, штат Нью-Джерсі (третє місце) і техаський Шугар-Ленд (п"яте).

Щорічний рейтинг кримінальності міст складається компанією вже вчотирнадцяте. Тим часом, деякі організації висловили обурення з приводу оприлюднення подібних досліджень. Зокрема, у прес-релізі на сайті ФБР зазначається, що автори не враховують різні чинники, які впливають на рівень злочинності в окремому регіоні, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Назване найкримінальніше місто США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути