вівторок, 02 вересня 2008 15:12

Наталка Могилевська розкрила таємниці "Фабрики зірок-2" (ФОТО)
5

Вже позаду кастинги в "Фабрику зірок-2". Жюрі відібрало шістнадцять щасливчиків, з яких створюватимуть справжніх зірок.

Вісім дівчат і стільки ж хлопців, починаючи з вересня, відправляться жити в Зоряний будинок. Всі вони талановиті, несподівані, непередбачувані, різносторонні, харизматичні особи.

У тому, щоб казка стала дійсністю, Наталії Могилевській допомагатимуть керівництво Нового каналу, режисер Алан Бадоєв, хореограф Олена Коляденко, стиліст Ольга Навроцька, а також нові декорації, прекрасна сцена, найкращий будинок.

Нагадаємо, що перший кастинг в Києві відбувся ще на початку літа. Обирати довелося більш ніж з 3 000 талантів. У липні кастинги проходили в найбільш великих містах України, де музичний продюсер проекту Наталія Могилевська була присутня особисто. У кожен кастинг співачка привнесла свою неповторну родзинку, проявляючи індивідуальний підхід та приділяючи максимум уваги практично кожному учасникові.

Звичайно ж, всі "фабриканти" боротимуться за перше місце, але є ще один заманливий стимул, заради якого варто прагнути перемогти.

- Я зараз усвідомлюю, що, починаючи з того моменту, коли ми зрозуміємо, хто ці хлопці та дівчата, вони буквально житимуть в моєму серці. Я з ними не розлучатимуся ні на секунду - ані усередині себе, ані навіть зовні. Будуть випущені значки з їхнім зображеннями, які я носитиму у себе на грудях. Але поки я не знаю, хто вони. Тому у них буде боротьба не тільки за те, щоб потрапити на "Фабрику", але і за місце на моїх грудях! - інтригує Наталія.

Цілком можливо, що той, на кого продюсер надалі зверне свою увагу, записуватиметься на її власній музичній студії, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Могилевська розкрила таємниці "Фабрики зірок-2" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути