пʼятниця, 04 квітня 2008 09:30

Наомі Кемпбелл заарештували за напад на поліцейського (ФОТО)

Супермодель Наомі Кемпбелл була затримана в лондонському аеропорту Heathrow за підозрою в нападі на офіцера поліції. Після допиту Наомі відпустили під заставу чекати завершення розслідування. За словами прес-секретаря скандальної знаменитості, цього разу її гнів викликала втрата її багажу

На модель, що розбушувалася, наділи наручники і вивели з літака, який повинен був летіти до Лос-Анджелеса. Її прес-секретар Аннбель Фокс повідомила: "Наомі збиралася летіти в США на поминальну службу. Вона приїхала в п"ятий термінал Heathrow заздалегідь і зареєструвала свій багаж. Проте вже під час посадки їй сказали, що одна з її валіз пропала."

"Компанія British Airways порахувала, що вирішити цю проблему можна, тільки наполігши на тому, щоб Наомі покинула літак. А коли вона відмовилася це зробити, представники авіакомпанії звернулися в поліцію і вивели її з борту силою. Наомі відвели в поліцейську ділянку, але потім випустили під заставу. Тим часом, BritishAirways так і не потрудилася пояснити, куди ж пропав її багаж", - додала Фокс.

37-річна супермодель, яку в модних кругах називають "чорною пантерою", відома скандальними витівками. Вона не раз мала проблеми із законом: рік тому Кембелл довелося п"ять днів мити підлоги в гаражі для сміттєвозів. До таких суспільних робіт її засудив окружний суд Манхеттена за напад на покоївку.

Крім того, суд зобов"язав тоді супермодель відвідувати спеціальні заняття для схильних до спалахів гніву, оскільки її вже не раз заарештовували і викликали до суду за образи і застосування фізичної сили відносно обслуговуючого персоналу.

Нинішній скандал став першою гучною кримінальною подією в п"ятому терміналі Heathrow, що відкрився лише тиждень тому. До цих пір цей термінал фігурував в світових новинах лише у зв"язку з масовою відміною рейсів BritishAirways через втрати багажу пасажирів. В цілому авіакомпанія BritishAirways, що ексклюзивно використовує п"ятим терміналом, втратила більше 15 тисяч одиниць багажу і була вимушена відмінити майже 300 рейсів. Збитки авіаперевізника у зв"язку з проблемами в п"ятому терміналі за останній тиждень перевищили 32 млн доларів, передає ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл заарештували за напад на поліцейського (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути