вівторок, 06 листопада 2007 13:13

Найдорожчі аварії знаменитостей (ФОТО)
13

Джей Кей, соліст групи Jamiroquai, вмудрився вщент розбити свою прекрасну Ламборджіні Діабло SE30 вартістю 360000 доларів США. Kей не справився з керуванням на повороті і його викинуло на тротуар. Він був оштрафований на 750 фунтів стерлінгів. Ліндсі Лохан розбила свій кабріолет Mercedes SL-65, намагаючись сховатися від папарацці. Кажуть, вона перевозила в машині декілька пакетів з кокаїном. Ліндсі отримала легкі травми і була госпіталізована, а в лікарні її, додатково, арештована поліцією за водіння в нетверезому стані.

40-річний Сулейман Керімов - член державної думи Росії, а також власник статку в 7,1 мільярдів доларів. Він вирішив не відставати від західних знаменитостей і купив розкішну Ferrari Enzo. Але врізався в дерево на побережжі Ніцци. Машина їхала на величезній швидкості, не дивлячись на те, що допустимою на ділянці була швидкість 35 кілометрів на годину. В результаті - місяці в лікарні, скандальна історія і 1,2 мільйона доларів котові під хвіст.

Рован Аткінсон, відомий як "містер Бін" колекціонує машини. Одна з найвідоміших його машин - McLaren F1 - цей автомобіль вважається одним з найексклюзивніших і швидкісних у всьому світі. Його максимальна швидкість - 240 кілометрів на годину. Вартість машини оцінюється приблизно у 1,2 мільйони доларів. "Містер Бін" був за кермом саме цього автомобіля, коли зіткнувся в 1999 році з Rover Metro.

17-річний син Халка Хогана, легенди рестлінга, Нік Болеа, не справився з управлінням Toyota Supra 27 серпня 2007 року. Під час стрибка автомобіль вийшов з-під контролю і врізався в пальму. У автокатастрофі серйозно постраждали пасажири.

30-річний актор Орландо Блум дивом вцілів в автокатастрофі 12 жовтня. Але його пасажирки були госпіталізовані. Аналіз крові показав, що Орландо не приймав алкоголю і наркотиків. Проте з автомобілем довелося розпрощатися.

А це Ламборджіні постраждало вже не в Каліфорнії. У Німеччині 21-річний Мартін Гегенфуртнер управляв автомобілем на швидкості 137 миль в годину. Раптово машину розвернуло на 90 градусів на прямій сухій трасі, перевернуло і викинуло в кювет. У лісі знайшли щось мало нагадує автомобіль.

Проте, 15 грудня 2002 року відбулася аварія, якій за вартістю немає рівних, - в протоці Ла-Манш через густий туману зіткнулися дві баржі, що перевозили автомобілі. Під воду пішло 3000 розкішних автомобілів Saab, Volvo і BMW вартістю в 30 мільйонів фунтів стерлінгів. З тих пір машини так і не вдалося підняти на поверхню, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі аварії знаменитостей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути