пʼятниця, 26 жовтня 2007 10:57

Свідок загибелі принцеси Діани розповів слідству про її останні слова

Свідок загибелі принцеси Діани розповів слідству про її останні слова
Пожежник Деміан Делбі, що надав одним з перших допомогу загиблій в автокатастрофі принцесі Діані, розповів слідству, що останніми словами леді Діани було "Боже мій", повідомляє CNN. Він також заявив про те, що фотографи-папарацці, присутні на місці аварії в паризькому тунелі під мостом Альма, робили знімки замість того, щоб надати необхідну допомогу постраждалим.

 Свідчення Деміана Делбі заслуховували в четвер в Королівському суді Лондона з допомогою відеозв"язку з Парижа. Пожежник Делбі випадково опинився в тунелі, де сталася трагедія, одним із перших. За його словами, він намагався надати допомогу постраждалим, не знаючи, що жінка, яка знаходилася в машині, - принцеса Уельська. Делбі додав, що фотографи не заважали йому.

 Проте свідок відзначив, що коли прибулі на місце аварії поліцейські стали відсувати "папарацці", один із них сказав приблизно таке: "Ми заробляємо гроші, будь ласка, дозвольте нам робити нашу роботу", передає  РІА "Новини".

 На запитання адвоката, що вів слідство, чи "правда те, що леді Діана намагалася говорити?" Делбі відповів: "Так. Вона повторювала "Боже мій".

Нагадаємо, напередодні з"явилася нова версія загибелі принцеси. За словами свідка Жака Мореля, який дав свідчення слідству, фотокореспонденти-"папарацці" навмисно заблокували автомобіль принцеси Діани в паризькому тунелі, навмисно "заманивши" автомобіль в тунель Альма, щоб примусити водія зупинитися.

 Відзначимо, що суд в Лондоні практично щодня стикається з новими сенсаціями, відтвореними все новими свідками.

 Так, 15 жовтня інший французький свідок - Франсуа Левістр - повідомив лондонський суд, що за лічені секунди до катастрофи автомашина принцеси Діани потрапила під дію дивного світлового спалаху, який міг засліпити водія. При цьому він не провів аналогій між цим явищем і звичайним фотоспалахом, а повідомив, що "це світло було на зразок того, нібито ви потрапили в зону дії поліцейського радара".

  Усі докази, заяви свідків і розшифровки засідань суду розміщуються на інтернет-сайті, спеціально створеним для доступу широкої громадськості до матеріалів справи.

Зараз ви читаєте новину «Свідок загибелі принцеси Діани розповів слідству про її останні слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути