субота, 22 березня 2008 19:20

На Закарпатті сталося 3 аварії за участю далекобійників

Юрій Луценко обіцяє звільняти керівників ДАІ, якщо ті не впораються із зростанням ДТП, особливо з тяжкими наслідками. Ситуація на дорогах і справді кепська. Так поблизу Мукачевого через аварію утворився 5-кілометровий затор.

Вантажівка у центрі села Ракошино зачепила мікроавтобус та в"їхала у кафе. Працівники й відвідувачі закладу не постраждали. Не пощастило двом пасажирам та водійці мікроавтобуса, який стояв біля кафе. За життя жінки борються медики.

Спричинив аварію далекобійник. Він, не зважаючи на суцільну лінію, почав обгін машини, яка повертала ліворуч. Далекобійник з 10-річним водійським стажем затриманий.

Майже в той самий час у радіусі 50-ти кілометрів водії вантажівок спричинили ще дві аварії. В одній далекобійник загинув.

Віта Лендєл: "Шок такий, до тепер не можу ще згадати. Якраз я несла виливати воду грязну. І так що близько під"їжджає машина ця велика - однесло мене. Я побігла назад, встигла побігти назад".

Іван Ціцей, инспектор: "Водій автомобіля "Каміон" виїхав на обгін на смугу зустрічного руху, грубо порушив правила дорожнього руху і зіткнувся з мікроавтобусом", повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті сталося 3 аварії за участю далекобійників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути