вівторок, 28 серпня 2007 16:24

На західному кордоні вчинено напад на прикордонний наряд

У Львівській області затримано двох чоловіків, які напали на прикордонний наряд. Одного з нападників з простреленою ногою госпіталізовано.

Як повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв"язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, двох порушників прикордонного режиму виявив у п"ятницю прикордонний наряд застави "Смільниця". Під час спроби затримання чоловіки почали ображати прикордонників, а потім напали на них. Прокордонники зробили два попереджувальні постріли з пістолета, після чого старший наряду застосував зброю проти одного з нападників, вистреливши йому в ногу. Інший порушник після цього втік. Пораненому одразу ж надали першу медичну допомогу.

За висновком співробітників військової прокуратури, застосування зброї прикордонником було правомірним. Згодом було затримано втікача, якого утримують у Мостиському прикордонному загоні. Пораненого направили до однієї з лікарень Львова.

Обидва порушники виявилися жителями Закарпатської області, причому один з них уже затримувався прикордонниками за переправлення незаконних мігрантів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На західному кордоні вчинено напад на прикордонний наряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути