середа, 09 квітня 2008 17:08

На яких жінках вважають за краще одружуватися мільйонери

На яких жінках вважають за краще одружуватися мільйонери
Група експертів провела масштабне дослідження для того, щоб з"ясувати, на кому вважають за краще одружуватися yнайбагатші чоловіки планети - на брюнетках чи на блондинках. Виявилось, що перші в цій справі  жінки з темним волоссям.

Саме брюнетки мають особливий попит, заявляють експерти, додаючи при цьому, що впродовж багатьох сторіч жінки чомусь вважали, що явну перевагу для чоловіків мають лише ті представниці слабкої статі, які мають світле волосся, і тому є сексуальнішими.

За завданням інтернет-сайту знайомств Love@lycos експерти проаналізували колір волосся супутниць 100 мільярдерів і дійшли висновку, що колір, на який багаті чоловіки орієнтуються при виборі супутниці, все-таки існує.

Так, більшість одружених мільярдерів (62%) узяли собі в дружини шатенок і лише 22% одружувалися на блондинках. Тоді як брюнетки займають 3-е місце в рейтингу популярності серед мільярдерів, а ось рудих жінок найбагатші чоловіки планети обходять своєю увагою.

Раніше було встановлено, що блондинки погано діють на чоловіків, оскільки поряд з такими жінками чоловіки дурнішають, повідомляє Spiegel.

Зараз ви читаєте новину «На яких жінках вважають за краще одружуватися мільйонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути