середа, 01 грудня 2010 13:04

На "Справедливій карті світу" Китай посів місце Росії (ФОТО)

Автор: Reddit
 

Невідомий користувач, що ховається під псевдонімом JPalmz розмістив на сайті Reddit.com "Справедливу карту світу". На ній розміри держав відповідають чисельності їх громадян.

На думку автора, "чесний" розподіл людей жилими територіями спричинить масові міграції. Наприклад, на місце Росії перейде Китай. А сама Росія переміститься в межі Казахстану.

Канаді, другій за величиною країні, довелося б пустити у свої північні краї індусів. А до до Вест-Індії, традиційного позначення островів Карибського моря, додалася б повноцінна величезна арктична над-Індія.

Сполучені Штати - третя за чисельністю (310 млн) держава - залишилися б на своєму місці. Однак, на думку автора, американцям все-таки не вдасться уникнути переїзду до Китаю, якщо включити в площу останнього частково незалежний Тайвань та низку інших територій з тим же статусом. Змінили б місце перебування також Бразилія, Ірландія і Ємен.

Автор вважає, що двом Кореям доведеться не тільки залишитися сусідами, а й зберегти своє розташування одина щодо іншої. Південна Корея відправиться на південний край Африки, в ПАР, а КНДР займе розташовану північніше Ботсвану.


Деякі країни, як стверджує автор, перемістяться незначно. Туреччина - на місце Ірану, Гондурас - в Нікарагуа, а Непал - до М'янми. Дуже багатьох чекає куди більш масштабний переїзд. Так, австралійці стануть мешканцями Іспанії. Швейцарським горянам буде наказано освоювати джунглі Бангладешу. А в'єтнамці, згідно з концепцією автора, повинні будуть заселити Гренландію.

Зараз ви читаєте новину «На "Справедливій карті світу" Китай посів місце Росії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути