середа, 24 березня 2010 19:28

На Прикарпатті за загадкових обставин втопилась дівчинка

На Прикарпатті за загадкових обставин втопилась дівчинка

Вчора ввечері у селі Сваричів Рожнятівського району на Івано-Франківщині знайшли втоплену 10-річну Галину Мельник. Дівчинка з невідомих причин опинилася на території закинутого колгоспу і впала у глибокий жолоб, з якого колись напували худобу.

Як розповіло кореспонденту Gazeta.ua невідоме джерело, у цій справі є дуже багато не з"ясованих обставин, можливо дитину хтось втопив.

"Щоби дійти до того відстійника, треба було підніматися на такий високий насип, чого би дитина сама туди лізла? Від школи це взагалі в іншому боці. Впасти випадково туди було важко, по перше ширина того колодязя 80 сантиметрів, це надто вузько для 10-річної дівчинки. Не помітити люка неможливо. Коли дівчинку знайшли на ній були окуляри, які вона носила, значить вона не допомагала собі рятуватися. Знайшли поруч і шкільний ранець".

Тіло дівчинки на поверхню витягли рятувальники, за допомогою пожежного автомобіля із відстійника відкачали воду. Наразі у Калуші триває судмедекспертиза. Вона повинна з"ясують, чи немає на тілі Галини ознак насильницької смерті. Міліція веде слідство.

Відомо, що дитина виховувалася батьком, мати їздила на заробітки за кордон. В сім"ї є ще старший син.

"Дівчинка дуже спокійна була, старанна у школі, - розповів журналісту телефоном сільський голова Сваричів Євген Рибчик. – Для всіх це велика загадка, як дитина там опинилася. Кажуть, вона йшла в ту сторону разом з однокласниками, але чомусь ніхто не бачив як вона потрапила в той жолоб".

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті за загадкових обставин втопилась дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути