Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 08:41

В Одесі таксист втопив свою знайому у ванні

В Одесі таксист втопив свою знайому у ванні

В Одесі затримали таксиста з Миколаєва, який убив свою знайому одеситку з метою пограбування, щоб сплатити за ремонт автомобіля.

Тіло 42-річної жінки виявили в її квартирі у Київському районі Одеси. За висновками судово-медичної експертизи, жінку втопили у ванні. З квартири зникли гроші та цінні речі, в тому числі технічна апаратура.

Правоохоронці запідозрили у скоєнні злочину 45-річного приятеля вбитої, який тимчасово мешкав у місті та заробляв гроші на власному автомобілі "ВАЗ". Під час візиту міліціонерів чоловік намагався втекти, що тільки підсилило підозри до нього.

Затриманий зізнався у скоєному. За його словами, він не знав наперед, скільки грошей знайде у знайомій. Мотивом для вбивства він назвав відсутність грошей на ремонт автомобіля, пошкодженого в ДТП. Після вбивства він знайшов в квартирі 5 тисяч доларів та забрав фотоапарати, відеоплеєр, телефон і чоловічу куртку.

Щодо чоловіка порушено кримінальну справу за статтею "вбивство". Наразі слідчі органи встановлюють причетність підозрюваного до інших аналогічних злочинів.

За матеріалом Репортер

Зараз ви читаєте новину «В Одесі таксист втопив свою знайому у ванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути