Ексклюзиви
четвер, 08 липня 2010 16:46

На Полтавщині печиво виготовляли з простроченого згущеного молока

На Полтавщині печиво виготовляли з простроченого згущеного молока

У Кременчуці в підпільному цеху виготовляли печиво зі згущеного молока, простроченого ще 2007-ого року. Продукцію продавали під торговою маркою "Солодкі сни".

Прес-офіцер Полтавської податкової міліції Дмитро Скобельський повідомив, що цех виявили податківці, коли проводили операцію "Зарплата в конвертах".

"У 55-річного підприємця не було необхідних дозвільних документів, працівники не були офіційно оформлені й отримували зарплату в конвертах. Але найбільше вразило побачене. На складах, які орендував приватний підприємець, було виявлено понад 28 тисяч банок згущеного молока виробництва "Бахмачський молокозавод", термін придатності якого скінчився ще три роки тому. Саме це згущене молоко і використовувалося для виробництва кондитерських виробів", - розповів він.

Кондитерські вироби готували в антисанітарних умовах. Шоколадна глазур була намішана у тазику. У неї працівниці вмочували печиво, беручи його просто руками. Готову продукцію складали у сині картонні коробки з написом "Солодкі сни".

У підпільному цеху описали й вилучили згущене молоко, обладнання та готову продукцію на 290 тис. грн. Печиво постачали в магазини області.

Наразі міліція встановлює канали збуту.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині печиво виготовляли з простроченого згущеного молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути