понеділок, 21 вересня 2009 11:03

На Одещині скутерист влетів у човен: 26-річна пасажирка у комі

На Одещині скутерист влетів у човен: 26-річна пасажирка у комі

НП на воді сталась 13 вересня в елітному селищі Совіньон. На пляжі, за декілька десятків метрів від берега, зіткнулися водний мотоцикл і гумовий човен. В результаті 26-річна одеситка Надія Новікова, яка знаходилася в гумовому човні, отримала важкі травми.

"Того дня я з батьком, дружиною і тещею вийшов в морі на човні. Відплили недалеко, заглушили мотор і вирішили скупатися. Раптом з"явився чорний скутер і на величезній швидкості врізався в човен. Моя дружина від удару відразу вилетіла з човна і почала тонути", - розповідає зі сльозами на очах Віталій Новіков.

За словами очевидця трагедії Олексія, Віталій стрибнув у воду услід за дружиною і витягнув її на берег. Лікарі говорять, що Надія отримала травми, несумісні з життям, і на цьому світі її утримує тільки реанімаційна апаратура. Надія Новікова, у якої двоє маленьких дітей трьох і чотирьох років від народження, до цих пір лежить в комі.

Водним скутером управляв сусід сім"ї Новікових, Олександр Ш. Свідки трагедії запевняють, що винуватцем зіткнення був саме він. "Цього дня він вживав спиртне на наших очах. Потім почав катати своїх дітей на скутері. Близько чотирьох годин вечора він раптово врізався в човен, який стояв в морі з вимкненим двигуном", - розповідають місцеві.

Овідіопольським райвідділом міліції порушено кримінальну справу.

Водія скутера в дачному кооперативі характеризують не з кращого боку. "Поводиться неадекватно - ображає сусідів, п"є горілку днями безперервно. У квітні він побив охоронця на причалі - Євгенія Прокопчука. Той довго лікувався і не вижив. Але Олександра ніхто не покарав. Його батько - колишній великий чин в СБУ, у свій час обіймав серйозну посаду в Торговельно-промисловій палаті України", - анонімно розповів нам один з власників дачі в Совіньоні.

Вдова охоронця Лариса говорить, що в порушенні кримінальної справи їм було відмовлено.

За словами Олександра, скутер позичив йому приятель - депутат облради Микола Миколайович. Те, що скутер чужий, підтвердив і відповідальний за безпеку і техстан плавзасобів Олексій Єзерський. Але свідоцтва на експлуатацію скутера і право виходу в море у власника немає. Начальник держводінспекції області Аркадій Мальцев підтвердив факт зіткнення, проте коментувати інцидент відмовився, пославшись на таємницю слідства.

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На Одещині скутерист влетів у човен: 26-річна пасажирка у комі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути