середа, 11 лютого 2009 09:52

На Донеччині жінка тричі вдарила свого 5-річного сина ножем

На Донеччині жінка тричі вдарила свого 5-річного сина ножем

У місті Слов"янськ Донецькій області порушено кримінальну справу проти матері, яка нанесла важкі ножові поранення своєму 5-річному сину.

Прокинувшись вночі від запаху газу, батько побачив, що його 33-річна дружина відкрила на кухні всі конфорки. Поки чоловік перекривав газ, жінка зайшла до кімнати, де спав їхній 5-річний син, і поранила його ножем у спину та руки.

Після цього нанесла удар ножем собі в груди. Чоловік вирвав із рук дружини ніж. Міліцію та "швидку допомогу" викликали сусіди.

На виклик оперативно прибула група затримання Держслужби охорони. Міліціонер-кінолог Слов"янського міжрайонного відділу ДСО Микола Загорулько повідомив, що в квартирі він побачив жінку божевільного вигляду й чоловіка, який міцно її тримав. Малюк лежав нерухомо в закривавленій футболці, пульс було ледве чутно. У дитини виявлено три глибокі проникаючі поранення (довжина ножа перевищувала 20 см), пошкоджено легені.

Загорулько до прибуття медиків щільно закрив рани поліетиленовим пакетом, а потім за допомогою напарника щільно перебинтував. Винуватиця події весь цей час сиділа на стільці й дивилася в одну точку на стіні, в неї також було ножове поранення грудей, але серйозним воно не виявилося.

Дитину доправили у хірургічне відділення міськлікарні N1, де їй було зроблено операцію. Життя хлопчика вдалося врятувати, його стан стабільний.

Найбільш вірогідну причину поведінки матері слідчий пояснив як серйозний розумовий розлад, що "різко проявився". Остаточні висновки будуть зроблені після психіатричної експертизи жінки. Проти неї порушено кримінальну справу за фактом "замаху на вбивство", жінку затримано.

За її словами, спробу вбивства вона здійснила, тому що "не хоче більше жити, а свою дитину забере із собою". Сусіди пригадали, що жінка була звичайною домогосподаркою, але останнім часом "ударилася чи то в релігію, чи то в секту".

За фактом скоєного злочину проводиться розслідування.

За метеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині жінка тричі вдарила свого 5-річного сина ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути