вівторок, 04 березня 2008 10:23

На Дніпропетровщині затримали вбивцю 9-річної дитини

На Дніпропетровщині опинився за ґратами 19-річний мешканець Кривого Рогу. Молодика підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві 9-річної школярки.

Ця жахлива історія розпочалася ще в листопаді минулого року. До Софіївського райвідділу міліції з письмовою заявою про зникнення 9-річної доньки звернулися мешканці села Сергіївки.

Тіло дівчинки вдалося знайти лише три тижні потому. Напівроздягнуту Олену побачили в кабінці літнього душа на одній із дач. Тоді висновок експертів був однозначним – дитина померла від переохолодження.

Більшість місцевих мешканців вважали, що цей злочин навряд чи розкриють. Про складнощі розуміли й правоохоронці. Адже вони мали розпочати пошуки убивці за три місяці після скоєння злочину.

Відшукати зловмисника допомогли співробітники обласного карного розшуку. Досвідчені оперативники за декілька днів таємно перевірили більше двохсот молодиків.

Серед них був і 19-річний мешканець Кривого Рогу на ім`я Ігор. Під час допиту молодик зізнався: того вечора, перш ніж постукати до оселі майбутньої жертви, він багато випив.

Ігор, підозрюваний: "Коли відкрив хазяїн, я сказав, що з міліції, показавши своє портмоне".

Олексій Пєєв, керівник Софіївського РВ міліції: "П"яні батьки не розрізняли, чи то це портмоне, чи то це міліційне посвідчення. Вивели дівчинку. Віддали невідомій людині, яка узяла її за руки і відвела, ну, приблизно, метрів за 300 за 400 від будинку батьків".

Після зґвалтування молодик вирішив позбутися речових доказів. Закривавлені речі жертви він викинув у туалет. Саме цей одяг знайшли чотири місяці потому, коли проводили слідчі дії.

За свій вчинок 19-річний мешканець Кривого Рогу може отримати від 8-ми до 15-ти років в"язниці, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині затримали вбивцю 9-річної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути