понеділок, 28 січня 2008 09:05

На автодорозі в Китаї через ожеледь утворилася пробка з 20 тисяч машин

Понад 20 тисяч автомобілів через ожеледь потрапили у величезну "пробку" на автодорозі Пекін–Чжухай у районі центральної китайської провінції Хунань, повідомляють місцеві ЗМІ. У результаті близько 60 тисяч пасажирів і водіїв виявилися заблокованими на шосе.

Ситуація посилюється тією обставиною, що решта швидкісних доріг провінції закрита через сніжні заноси та ожеледі. Усі водії були вимушені користуватися єдиною автотрасою, повідомляє "Інтерфакс".

Сотні тисяч мандрівників застрягли в дорозі й не можуть потрапити до місця призначення. Через сніжні заноси, що утворилися, і ожеледицю ряд аеропортів закриті чи працюють з перебоями. Блокований рух ключовими швидкісними шосе, особливо на сході країни. На обледенілих шляхах зафіксовано численні ДТП.

Тим часом прогнози синоптиків невтішні. Гідрометцентр Китаю повідомив, що найближчим часом у ряді районів південного і східного Китаю очікується подальше зниження температури, снігопади і сніжні бурі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «На автодорозі в Китаї через ожеледь утворилася пробка з 20 тисяч машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути