субота, 28 вересня 2019 20:05

"Мрію бути здоровим і виховувати синочка" - Ярославу Драчуку потрібна допомога на лікування онкології

"Мрію бути здоровим і виховувати синочка" - Ярославу Драчуку потрібна допомога на лікування онкології
Рак в Ярослава Драчука виявили 2 роки тому. Зараз він збирає гроші, щоб продовжити лікування. Фото надане Ярославом Драчуком

33-річний Ярослав Драчук із Черкас потребує допомоги. В чоловіка виявили онкологію 4 стадії. Він пройшов лікування в клініці "Лісод". На діагностику, терапію, контрольні періодичні аналізи та обстеження пішло понад 635 тис. грн. Щоб продовжити лікування, йому потрібна допомога.

"Діагноз мені встановили 2 роки тому. Завдяки допомозі небайдужих я пройшов 7 курсів таргентної терапії препаратом Сутент. Спостерігалася позитивна динаміка. Але була висока токсичність, що не давала змогу далі продовжувати лікування. Далі були 14 курсів гормональної терапії препаратом Сандостатін Лар, 6 контрольних комп'ютерних томографій, 2 МРТ, і 2 контрольні обстеження за кордоном. У злоякісних клітинах відмічається зниження метаболічного процесу. Обстеження 16 вересня показало ремісію. Лікарями клініки "Лісод" рекомендовано продовжити лікування препаратом Сандостатін Лар. Його вартість становить 25850 гривень. Через 4 місяці треба буде пройти обстеження, яке в Україні не проводиться. Воно коштує близько 1100 євро", - розповів Gazeta.ua Ярослав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ціна мого життя - $80,5 тисяч" - багатодітна мама потребує пересадки легень

"Прошу в людей про посильну допомогу. Без їхньої підтримки не зможу продовжити лікування і зробити контрольні обстеження. Бо не маю таких коштів. Дякую усім хто підтримував і продовжує допомагати. Мрію бути здоровим і виховувати свого синочка", - додав він.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7573 2698 9136 (Драчук Ярослав Олександрович).

6-річна Оля Храпійчук із селища Сахкамінь Кам'янець-Подільського району на Хмельниччині перебуває в лікарні "Охматдит". У дівчинки виявили гнійний туберкульоз кісток грудного відділу. Потрібна операція по встановленню імплантату. Його вартість становить 100 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «"Мрію бути здоровим і виховувати синочка" - Ярославу Драчуку потрібна допомога на лікування онкології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути