субота, 28 вересня 2019 14:01

"Ціна мого життя - $80,5 тисяч" - багатодітна мама потребує пересадки легень

30-річна Маргарита Смілянець з села Цвіткове Доманівського району на Миколаївщині потребує термінової пересадки легень. Рік тому в жінки виявили пневматоракс. Після операції почалися ускладнення. Допомогти можуть в Південній Кореї. На обстеження та операцію потрібно понад $80 тис.

"Після лікування пневмоторакса почалися ускладнення. В липні цього року мене виписали з лікарні з діагнозом бронхоектатична хвороба обох легень. Вона не лікується. Я рік пролежала в лікарні, а потім ще 9 місяців. Була в реанімації. Чоловік нічим не допомагає. Поки лежала в лікарні, знайшов собі іншу жінку. Маємо з ним 4 синів і дочку. Найстаршому - 12 років, найменшому - всього 3. Діти поки що біля нього, бо я сама потребую сторонньої допомоги. Спілкуюся з ними по телефону", - розповіла Gazeta.ua Маргарита Смілянець.

Автор: надане Маргаритою Смілянець
  У Маргарити Смілянець є 4 синів і донька. Жінка потребує термінової пересадки легень
У Маргарити Смілянець є 4 синів і донька. Жінка потребує термінової пересадки легень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хотілося кричати на весь світ" - багатодітна мати просить врятувати сина

"За мною доглядає співмешканець. Приймаю кровоспинні препарати. В інституті пульмонології сказали, потрібна термінова пересадка легень. В Україні таких операцій не проводять. Знайшла клініку в Південній Кореї. Ціна мого життя - 80,5 тисяч доларів. Обстеження коштує 10,5 тисяч, операція - 70. В МОЗі сказали, що в бюджеті цього року коштів немає. А чекати ще рік я не можу. Тому без людської допомоги мені ніяк не справитися. Прошу врятувати мені життя заради моїх діток. Мрію, коли вони вже будуть зі мною", - додала вона.

Реквізити для допомоги:

карта Райфайзен Банк Аваль: 4149 5001 4073 4305 (Смілянець Маргарита Олександрівна).

Підполковник ДСНС 37-річний Сергій Довгань з Вінниці перебуває в центрі хірургії, трансплантології та гематології Білорусі. Чоловік потребує термінової пересадки печінки. У нього виявили синдром Бадда-Кіарі. Це рідкісне захворювання. Орган не фільтрує кров і всі системи працюють зі збоями. Лікується лише пересадкою печінки. Вартість операції становить $125 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Ціна мого життя - $80,5 тисяч" - багатодітна мама потребує пересадки легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути