вівторок, 22 вересня 2009 17:30

Московська Тверська дешевшає

Московська Тверська дешевшає

Глобальна фінансова криза ударила по найдорожчих торгових вулицях світу. У дослідженні, підготовленому міжнародною консалтинговою компанією Cushman & Wakefield, відзначається найзначніше в 24-річній історії падіння орендних ставок.

За даними компанії, П"ята авеню в Нью-Йорку залишилася найдорожчою вулицею світу. Торгові площі на ній здаються за ставкою $17 000 за кв. метр на рік. Не дивлячись на зниження орендної ставки на 8,1% в 2008 році, П"ята Авеню зберігає свій статус лідера вже протягом 8 років. Козвей Бей в Гонконзі і Єлисейські поля в Парижі займають другу і третю позиції в списку найпрестижніших місць для роздрібної торгівлі, йдеться в звіті.

Москва ж цього року, згідно зі звітом "Основні торгові вулиці світу", втратила лідерство і покинула не тільки першу трійку, але і десятку лідерів, опустившись на 16 місце слідом за Бразильським Сан-Пауло.

Згідно зі звітом "Основні торгові вулиці світу", найдорожчим торговим коридором Москви, як і раніше, залишається вулиця Тверська. "В порівнянні з минулим роком, вона стала доступнішою для торгових операторів. Ставки на ній з вересня минулого року знизилися на 30%, кількість вільних площ збільшилася. В середньому орендна ставка на ній складає $3500 за кв. метр на рік", - відзначається в звіті.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Московська Тверська дешевшає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути