вівторок, 08 липня 2008 16:08

Митники затримали контрабандний Porsche вартістю 900 тисяч (ФОТО)

Митники поста "Кучурган" виявили факт незаконного ввезення до України автомобіля Porsche. Наш співвітчизник як підставу для ввезення авто до України надав документи про те, що автомобіль Porsche 911 новий і вартість його складає 49000 євро.

В ході перевірки було встановлено, що заявлена вартість і стан не відповідають дійсності, а документи, які були надані митному органу, містять неправдиві відомості щодо продавця авто. Зокрема, даний автомобіль є не новим, як було відмічено в наданих документах, а, виявляється, вже був у використанні. Насправді, вартість автомобіля складає 844698.86 грн., повідомили в прес-службі Держмитслужби.

Таким чином, з боку громадянина України були здійснені дії, направлені на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом надання митному органу як підставу для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості щодо продавця автомобіля, його стану і вартості.

Також були вчинені дії, направлені на неправомірне зменшення розміру сплати податків і зборів в сумі близько 332 тисяч гривень, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Митники затримали контрабандний Porsche вартістю 900 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути