вівторок, 14 серпня 2007 16:02

Міс Грузію-2007 насильно видали заміж (ФОТО)

Ніно Лікучеву, яка перемогла в конкурсі "Міс Грузія-2007", але може позбутися титулу через повідомлень про її заміжжя, в 16 років насильно видали заміж, і вона перебувала в шлюбі всього чотири дні, заявила організатор минулого в липні конкурсу краси Ія Кицмарішвілі.

"Ніно Лікучева стала жертвою насильства", - сказала Кицмарішвілі.

Переможниця конкурсу "Міс Грузія-2007" - 18-річна студентка з Батумі - перебувала в шлюбі, тим самим вона порушила одну з основних умов участі в конкурсі. З"ясувалося, що Лікучева два роки тому вийшла заміж за Мераба Абашидзе, шлюб продовжувався всього чотири дні. Лікучева звернулася до суду, заявивши, що її викрали і примусили одружитися.

Суд прийняв сторону відповідача і засудив майбутню Міс Грузії до двох років умовного позбавлення волі за дачу помилкових свідчень.

Свого часу була проблема з підсумками конкурсу "Міс Грузія-2003", коли журналісти доводили, що переможниця Ірина Онашвілі була заміжній і не мала права брати участь в конкурсі "Міс Миру".

Тоді виявилось, що дівчина не перебувала в офіційному шлюбі, а то, що у неї був жених, не заважало їй брати участь в конкурсі. В результаті Онашвілі зберегла титул "Міс Грузія" і добилася успіху на конкурсі "Міс Миру", отримавши титул "Міс талант", повідомляють "Новини-Грузія".

Зараз ви читаєте новину «Міс Грузію-2007 насильно видали заміж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути