неділя, 31 травня 2020 15:25

Міністр-мільйонер і успішний бізнесмен: Степанов показав свою декларацію

Міністр-мільйонер і успішний бізнесмен: Степанов показав свою декларацію
На дружину Максима Степанова оформлені кілька видів бізнесу в аграрній та медичній галузях. Фото: https://www.facebook.com

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов показав свої доходи у декларації за 2019 рік. Степанов задекларував майже 3 млн грн сукупного доходу. Декларація оприлюднена в Єдиному державному реєстрі.

На банківських рахунках Степанов тримає 20 млн грн з них лише 19,3 млн грн – у "Державному ощадному банку України". Також у банках лежать $3,4 тис. і 643 євро. У готівці має 180 тис. грн і 11,3 тис. євро.

Дружина Наталія Степанова за минулий рік заробила 1,6 млн грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 952,7 тис. грн процентів, 203,9 тис. зарплати і 53,2 тис. грн зарплати за сумісництвом. У банках вона зберігає 7,79 млн грн, 4,5 тис. євро і $9,7 тис; готівкою - $34,5 тис.

Дружина володіє столичною квартирою площею 340,9 кв м і машиномісцем площею 18 кв. м у Києві; чотирма брендовими наручними годинниками Breguet, Rolex, Girard-Perregaux; чотирма підвісками з дорогоцінного металу з дорогоцінним камінням; сережками з дорогоцінного металу; трьома каблучками з дорогоцінного металу з дорогоцінним камінням; двома хутряними шубами марок Marco&Vanoll і Loro Piana.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад $200 тис. готівкою: Шмигаль показав декларацію

У Максима Степанова три дорогих годинники Rolex, Breguet, Piaget і картина авторства Анатолія Криволапа.Сім'я міністра володіє чотирма автомобілями: три Lexus і Land Rover Range Rover.

Корпоративні права Максим Степанов має у трьох фірмах ("Ед'югет", "Республіканський правовий союз", "АйПі Девелопмент Груп ОЮ" - компанія прописана в Естонії). На дружину Степанова оформлені кілька видів бізнесу в аграрній та медичній галузях.

Одночасно кінцевими бенефіціарами Максим і Наталія Степанови є в естонській "АйПі Девелопмент Груп ОЮ" і "Ед'югет". Натомість самостійно дружина контролює п'ять компаній "Спецагротех", "Гарномедіка", "Феір Піксел", "Країна бажань" і "Міськпостачзбут".Одноосібним власником Максим Степанов є у ТОВ "Республіканський правовий союз".

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль має будинок, земельні ділянки і майже 3,4 млн грн доходів. Про це йдеться в його декларації про майно та доходи за 2019 рік.

Зараз ви читаєте новину «Міністр-мільйонер і успішний бізнесмен: Степанов показав свою декларацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути