понеділок, 10 грудня 2007 14:10

Микола Караченцов невиліковно хворий

Микола Караченцов невиліковно хворий
Знаменитий актор Микола Караченцов недавно знов потрапив у відділенні реанімації. Після страшної аварії, що сталася майже три роки тому артист часто опиняється на лікарняному ліжку.

Вже одне те, що Микола Петрович зумів вижити і вийти з коми, можна вважати дивом. Проте зараз дружина артиста Людмила Поргіна робить все, що повернути його до акторського і суспільного життя . Але факт залишається фактом: Караченцов хворий, і йому часто вже не під силу випробовувати такі навантаження.

Так, після недавнього конкурсу акторської пісні імені Андрія Міронова Микола Петрович відчув себе погано, і його екстрено госпіталізували. Втім, з інституту імені Скліфосовського актора скоро виписали.

"Незадовго до цього лікарі трохи змінили Колі дозу ліків, тому він відчув себе погано, - говорить друг сім"ї Караченцових Рудольф Фурманов. - В інституті його обстежили, не знайшли серйозних порушень в роботі організму і вирішили відпустити додому".

За словами Фурманова, справа навіть не тому, що до госпіталізації Караченцов працював на конкурсі авторської пісні і прослуховував там більше ста пісень. Річ у тому, що Микола Петрович хворий, і це вже назавжди.

"Я тільки приїхав з Москви, де ми з Колею разом сиділи в журі конкурсу, - поділився Фурманов. - Ця робота нітрохи не нашкодила йому. Стан його здоров"я не можна назвати хорошим, але він стабільний. Караченцов чудово міркує - тільки з мовленням поки проблеми. Ну і настрій у нього після всіх цих операцій, звичайно, не дуже радісний".

Людмила Поргіна забрала чоловіка з Скліфа і відвезла його на дачу, пише газета "Смена".

"Зараз Коля відпочиває і готується до новорічних свят, наряджає ялинку, - розповів друг сім"ї. - Дуже турбуватися за нього не варто. Він - хвора людина і буде таким до кінця життя. При щонайменшому нездужанні його госпіталізуватимуть - будь то розлад шлунку або підвищення тиску". "Дни.ру".

Зараз ви читаєте новину «Микола Караченцов невиліковно хворий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути