четвер, 07 лютого 2008 18:36

Мер просив не карати робітників за запізнення

З 15 лютого в Сумах проїзд у маршрутках коштуватиме на 25 коп. дорожче — 1,25 грн. Таке рішення ухвалив виконком міської ради 31 січня. Перевізники просили дозволу підняти ціну до 1,50 грн. Почувши рішення міськвиконкому, маршрутники оголосили про страйк.

— Якщо перевізників не влаштовує гривня 25 копійок, вони можуть не підписувати додаткової угоди і продовжувати возити по гривні, — заявляє міський голова Геннадій Мінаєв, 44 роки. — Коли ж вони будуть страйкувати, вимагаючи півтори гривні, ми підемо на рішучі заходи — взагалі розірвемо з ними договори.

Того ж дня мер звернувся до керівника комунального підприємства "Електроавтотранс" Володимира Левченка з проханням випустити на маршрути більше тролейбусів. А до роботодаців — не карати працівників за запізнення у зв"язку з нестабільною транспортною ситуацією в місті.

У п"ятницю, 1 лютого, частина перевізників дійсно страйкувала зранку. Щоправда, маршрутки  стояли не під стінами міськради, а на заправках. Та оскільки тролейбусів на лініях було вдвічі більше, ніж зазвичай, сумчани діставалися на роботу без особливих проблем. Ситуація повторилася в понеділок, 4 лютого. Вистоявши кілька годин на заправках, перевізники повернулися на маршрути.

Зараз ви читаєте новину «Мер просив не карати робітників за запізнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути