середа, 29 грудня 2010 10:18

Мексиканська наркомафія залишила без поліцейських ціле місто (ФОТО)

Мексиканське місто Гваделупе залишилося без поліцейських. Члени місцевого наркосиндикату викрали останнього працюючого офіцера поліції, та до того ж, єдину дівчину-поліцейського. Незадовго до цього зловмисники спалили її будинок.

З червня поточного року 28-річна Еріка Гандара сама стежила за порядком у 9-тисячному місті, так як всі її колеги або загинули, або пішли у відставку.

Містечко Гваделупе розташоване у 5 кілометрах від кордону з США в одному з найбільш криміногенних районів світу. Там постійно відбуваються справжні війни між різними кланами. Працювати в поліції в такому регіоні просто небезпечно для життя.

"Еріка - єдина офіцер-жінка в муніципалітеті Гваделупе. Вже встановлено, що її викрала з будинку група озброєних чоловіків. У нас поки немає заяви від членів її сім'ї, але прокуратура вже почала розслідування", - розповів прес-секретар місцевої прокуратури Карлос Гонзалес.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Мексиканська наркомафія залишила без поліцейських ціле місто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути