субота, 02 лютого 2008 14:36

Мастурбація призводить до схуднення

Японський доктор Хідео Яманака пропонує оригінальний спосіб боротьби з чоловічим ожирінням - за допомогою звичайної мастурбації! Він запевняє, що це один з найбільш надійних і сильнодіючих способів розпрощатися із зайвою вагою.

За словами Яманакі: "Еякуляція підвищує метаболізм в тілі і спалює калорії. Але для отримання відчутних результатів чоловікам потрібно буде мастурбувати більше 100 разів на місяць". Якщо провести елементарні розрахунки, то вийде, що три рази на день буде досить. Але, за словами доктора цим бажано займатися до 5 разів на день для гарантовано відчутних результатів.

Доктор заявляє, що на кожен кілограм зайвої ваги потрібно буде видоїти з себе літр сперми. Безумовно, достатньо важко буде в точності слідувати таким інструкціям оскільки подібна діяльність не укладається в рамки загальноприйнятих норм мастурбації населення планети. Щоб отримати всю користь від "вправ", потрібно мастурбувати протягом не менше 15 хвилин, бажано з рясним потовиділенням.

Яманака також додає, що мастурбація має масу переваг в порівнянні зі звичайним сексом, особливо за його методикою. Наприклад, вона знімає стрес і піднімає настрій, стимулює мозкові клітини і допомагає досягти великих успіхів в заняттях сексом. У будь-якому випадку, мастурбація завжди краща за поганий секс, говорить доктор, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Мастурбація призводить до схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути