понеділок, 30 липня 2007 12:21

Маршрутка врізалася в "Ауді" : 11 постраждалих

У ДТП постраждали 11 осіб, але жертв зіткнень автомобілів могло бути набагато більше, зокрема у черговій аварії з маршруткою, яка сталася о 19.30 на перетині пр. Науки і Столичного шосе могли живцем згоріти майже 20 людей. 

"Ауді" не змогла поділити дорогу з маршруткою "Івеко", яка їхала з Києва до Канева. Водій мікроавтобуса розповів, що проїздив перехрестя на зелений сигнал світлофора, як раптом побачив, що перед ним вилетіла червона іномарка, удару не вдалося уникнути. Мікроавтобус з 18 пасажирами у салоні "приліг" на легковик.

"Я якраз закінчував оформляти протокол на водія, який порушив правила проїзду перехрестя, як почув удар, шум, озирнувшись, побачив страшну картину - маршрутка верхи на легковику. Коли підбіг ближче, з вікон і дверей вибиралися люди, деякі у крові", - згадує інспектор ДПС Микола Дяченко, який чергував на тому перехресті. Інспектор викликав "швидку", кинулися з напарником до пошкоджених машин.

Спочатку маршрутку вирішили не чіпати, але, побачивши, що з "Івеко" витікає паливо, перевернули її на колеса, відігнавши подалі роззяв з сигаретами, пальне текти перестало. На правому передньому сидінні "Ауді" затиснуло жінку, визволити її вдалося своїми силами за допомогою монтування.

Як виявилось, в іномарці їхала сім"я. Батько і мати з травмами опинилися в лікарні, син-студент, який сидів ззаду отримав шок. За попередніми данними, зіткнення трапилося через порушення правил проїзду перехрестя водієм "Ауді".

Пасажирам маршруту допомога медиків не знадобилася. Їх пересадили в інший "бус" і відвезли до Канева, повідомляє "Главред" .

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка врізалася в "Ауді" : 11 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути