вівторок, 02 жовтня 2007 13:32

Особисті речі Саддама Хусейна розпродадуть на аукціоні

 Один з високопоставлених політиків режиму Саддама Хусейна Хайтам Віхейб виставить на інтернет-аукціон особисті речі, що належали колишньому президентові Іраку, на загальну суму у 350 тисяч фунтів стерлінгів.

Як стверджує Віхейб, всі лоти, що виставляються, дісталися йому у дар від Хусейна в той чи інший період їх 20-річної роботи пліч-о-пліч. "Перлиною" колекції є прикрашений десятками діамантів золотий годинник Rolex, який Віхейб оцінює у 100 тисяч фунтів стерлінгів.

На віртуальні торги будуть виставлені сонцезахисні окуляри від Dior за 6 тисяч фунтів стерлінгів і ручка Cartier за 2,5 тисяч фунтів стерлінгів, якою, за словами Віхейба, Хусейн підписував смертні вироки.

На аукціоні буде також представлено одна з срібних каблучок з арабською в"яззю: "Для тебе будуть відкриті брами небесні", яку марновірний Хусейн носив щоб уникнути неприємностей. Стартова ціна каблучки - 1,5 тисяч фунтів стерлінгів.

Проте Віхейб не має в своєму розпорядженні незаперечних доказів того, що ці та інші речі належали саме Хусейну, і може підтвердити факт їх причетності до життя колишнього президента Іраку лише на словах, повідомляє News.rin.ru.

Зараз ви читаєте новину «Особисті речі Саддама Хусейна розпродадуть на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути