четвер, 04 січня 2018 19:55

Найбільший портовий оператор світу вийшов на український ринок

  У січні найбільший портовий оператор світу почав працювати на українському ринку. Фото: TradeWindsJobs
У січні найбільший портовий оператор світу почав працювати на українському ринку. Фото: TradeWindsJobs

У січні найбільший портовий оператор світу почав працювати на українському ринку.

Компанія P&O Maritime, яка на 100% належить найбільшому світовому портовому оператору DP World Group, почала працювати в Україні, йдеться в повідомленні компанії SD Capital.

"P&O Maritime придбала контроль над українською буксирною компанією LB Shipping. Спів-інвестором угоди виступила інвестиційна компанія SD Capital", - йдеться в повідомленні.

Договір про придбання контролю і управління був підписаний партнером SD Capital Андрієм Ставніцером і генеральним директором DP World Group Султаном Ахмедом бін Сулайємом в листопаді 2017 року, після візиту президента Петра Порошенка в штаб-квартиру DP World Group в ОЕА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НІБУЛОН" у реальних умовах продемонстрував роботу унікального судна, що здатне поглибити скелясте дно Дніпра

Як повідомляється, покупка бізнесу в Україні таким гігантом, як P&O Maritime - найбільша exit-угода в країні за останні кілька років.

"Це дуже добрий початок року для всього інвестиційного ринку України, і ринку private-equity особливо", - заявив партнер SD Capital.

Довідка: P&O Maritime - глобальний оператор портових послуг, створений у Великій Британії в 1834 році. Компанія надає різні портові послуги в усьому світі, має в своєму розпорядженні власний флот з буксирів, швартових суден, науково-дослідних суден, пасажирських і круїзних лайнерів. У 2006 році P&O Maritime була придбана DP World Group.

Спів-інвестором будівництва житлово-офісного комплексу "Новопечерська Вежа", що зростає у Печерському районі Києва стала провідна німецька архітектурно-будівельна компанія "Möser GmbH".

Зараз ви читаєте новину «Найбільший портовий оператор світу вийшов на український ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути