четвер, 19 червня 2008 17:16

Кожен п"ятий латиш віддає перевагу пиву над сексом

Кожен п"ятий латиш віддає перевагу пиву над сексом
В Латвії 23-24 червня відзначається свято літнього сонцестояння - Ліго. Проведене перед Ліго пивною компанією Cesu alus соціологічне дослідження свідчить, що 21% жителів Латвії віддав перевазі б келиху пива ніж інтимній близькості, повідомляє портал Delfi.

Проте, секс на пиво не проміняють 43% опитаних. Ще 36% в своєму виборі не упевнені. Цікаво, що, за даними дослідження, пиво замість сексу частіше вибирають жінки. Крім того, якщо враховувати національний склад опитаних, то латиші частіше віддають перевагу пиву, а представники інших національностей - сексу.

Інші пов"язані з пивом звички виглядають таким чином. 47% опитаних вважають пиво кращим завершенням трапези, причому чоловіки віддали перевагу б пиву над десертом. 8% жителів Латвії хотіли б влаштувати у себе удома басейн з пивом, ще 8% готові обдумати цю ідею. Характерно, що басейн з пивом цікавить в основному молодих чоловіків - віком від 18 до 25 років.

87% опитаних ні за яких обставин не ховали пиво від своєї "половинки", свідчать дані опитування. Найпопулярніші місця у тих, хто все-таки ховав - вішалка, погріб і піаніно.

У опитуванні, проведеному компанією Euro Data, брало участь 1041 житель Латвії. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Кожен п"ятий латиш віддає перевагу пиву над сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути