понеділок, 14 жовтня 2024 16:32

Командування Сухопутних військ просить утриматися від висновків щодо відео групи "Асгард": Оцінка може бути невірною

  У Сухопутних військах ЗСУ заявили, що проведуть службове розслідування. Фото: Depositphotos
У Сухопутних військах ЗСУ заявили, що проведуть службове розслідування. Фото: Depositphotos

Командування Сухопутних військ ЗСУ просить утриматися від оцінки фрагменту відео, розповсюдженого групою "Асгард". Через відсутність повної інформації оцінка може бути невірною. Відповідну заяву оприлюднено на сторінці Сухопутних військ ЗСУ в Facebook.

"Щодо фрагменту відео, розповсюдженого 13 жовтня підрозділом "ОЧІ" групи "Асгард" у соціальній мережі Фейсбук, повідомляємо, що інцидент буде ретельно розслідуваний. На час перевірки просимо громадян утриматись від самостійної емоційної оцінки даної ситуації, яка може бути невірною, через відсутність повного об'єму інформації та протиріччя наявної", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд обрав запобіжний захід для військовослужбовця Гнезділова, який вчинив СЗЧ

У командуванні Сухопутних військ зазначили, що будуть з'ясовані обставини справи, аргументи та докази обох сторін конфлікту. Діям учасників конфлікту буде надана правова оцінка.

"Інформація щодо рішень, прийнятих в результаті службового розслідування, буде доведена до широкого загалу", - наголосили в Сухопутних військах.

Автор: скриншот з Facebook
  У Сухопутних військах ЗСУ зробили заяву щодо фрагменту відео, розповсюдженого 13 жовтня підрозділом "ОЧІ" групи "Асгард"
У Сухопутних військах ЗСУ зробили заяву щодо фрагменту відео, розповсюдженого 13 жовтня підрозділом "ОЧІ" групи "Асгард"

Раніше повідомлялося, що група "Асгард" оприлюднила відео, в якому розповіла про конфлікт із радником командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександром "Тихоходом" Дмітрієвим.

У коментарях до допису щодо заяви військових Дмітрієв заперечив звинувачення. Він заявив, що "ця провокація давно спрогнозована".

"Відео є нарізкою побутової розмови. Ніяких образ військовослужбовцю та Збройним силам не наносилось. Людина, що записувала потайки аудіо, провокувала постійно, перебиваючи співбесідників, та іншим чином провокуючи реакцію. Навіть чутно, що це нарізка фраз", - розповів Дмітрієв.

За його словами, буде розслідування, а ситуацію коментуватимуть "офіційні джерела".

Зараз ви читаєте новину «Командування Сухопутних військ просить утриматися від висновків щодо відео групи "Асгард": Оцінка може бути невірною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути