Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 13:52

Київ готується до приїзду Пола Маккартні (ФОТО)
6

Швейцарський сир, соєве молоко і квіти у кімнату. Цього вимагає сер Пол МакКартні від організаторів його приїзду до столиці України. А ще легендарний поп-співак хоче проїхатися на велосипеді по місту. Прилетить МакКартні 13 червня, і вже в цю суботу заспіває для українців популярні хіти "The Beatles".

Підготовка концерту вже вийшла на завершальну стадію. У постановці "Independence concert" задіяно більше двохсот британських фахівців і більше трьохсот українських. Обладнання для цього шоу збирається по всьому світу, і на концерті буде використано найсучасніші музичні технології. Сцена їде 11 траками з Бельгії і Шотландії, а світло - 8 траками з Англії. В цілому це 80 тонн устаткування.

Для того, щоб це світове шоу почули і побачили якомога більше шанувальників МакКартні, від Майдану до Європейської площі, Бессарабського ринку і вул. Михайлівської будуть встановлені 10 звукових і 8 відео башт (6 х 8 метрів). Також будуть відключені всі фонтани, і на них спорудять зручну підлогу. У результаті Майдан перетвориться на амфітеатр.

Концерт дивитимуться в Одесі, Харкові, Львові, Донецьку і Дніпропетровську на величезних екранах. Щоб стерти межі між містами, рокер живцем привітає з сцени глядачів всіх регіонів і заспіває для них різні пісні.

Як запевняють організатори концерту, МакКартні опинився на подив невимогливою персоною. Музикант вегетаріанець, тому вся їжа не повинна містити тваринних жирів. До речі, вся команда Пола також вегетаріанці. Контролювати приготування їжі для живої легенди будуть три кухарі, а готувати страви - українці.

У гримерці за сценою у сера Пола буде декілька великих зелених пальм і польові квіти, а в номері - білі лілії сорту "Касабланка", які не пахнуть. Також в номері зірки не повинно бути шкіряних меблів. Їздити світова зірка буде на Ягуарі, а ось назва готелю тримається в таємниці.

Окрім концерту, в Pinchukartcentre Пол МакКартні особисто відкриє свою виставку, на якій покажуть 40 його картин. Також в суботу в столиці відкривається виставка, присвячена легендарній групі "Бітлз".


Особливість її в тому, що експонати нададуть українські "бітломани". Відвідувачі зможуть побачити раритетні фото музикантів, а також знімки з вечірок і зборів їх шанувальників у різні роки. Чекають, що на виставку загляне сам Пол МакКартні, повідомляє Newsru.ua

Фото ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Київ готується до приїзду Пола Маккартні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути