пʼятниця, 03 жовтня 2008 10:44

Через Сару Пейлін Маккейн втрачає шанси на перемогу

Результати опитування громадської думки показують, що кандидат у віце-президенти від Республіканської партії Сара Пейлін викликає все більше і більше сумнівів у виборців, що зменшує шанси кандидата в президенти Джона Маккейна отримати перемогу на виборах.

Згідно підсумкам дослідження, 60% американців зараз ставлять під питання здатність губернатора Аляски Пейлін займати посаду віце-президента Сполучених Штатів. Примітно, що даний показник виріс на 15% з вересня, коли проводилося аналогічне опитування. Зараз тільки 35% респондентів вважають Пейлін достатньо досвідченою для такої високої посади.

Характерно, що сумніви в її кваліфікації змусили 32% потенційних виборців задуматися, а чи слід віддавати свій голос Маккейну. 48% учасників опитування почав турбувати вік 72-річного кандидата в президенти. З цієї кількості 85% людей переконано, якщо щось станеться, 44-річна губернатор Аляски не зможе гідно виконувати обов"язку глави держави.

При цьому авторитет суперника Пейлін з Демократичної партії - Джозефа Байдена, навпаки, високий.

Згідно опитуванню, 75% американців вважають сенатора від штату Делавер досвідченим в складних питаннях, 70% вважають його досвід політика достатнім на той випадок, якщо доведеться підміняти президента.

Тільки 13% респондентів через персональні якості Байдена відмовляють в довірі кандидатові демократів в президенти Бараку Обамі, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Через Сару Пейлін Маккейн втрачає шанси на перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути