вівторок, 20 травня 2008 13:13

Ізраїльські військові застрелили на КПП палестинського терориста-смертника

Ізраїльські військові застрелили ймовірного палестинського терориста-смертника на контрольно-пропускному посту в районі міста Наблус, на Західному березі річки Йордан.

За словами солдатів, 16-річний палестинець, наблизившись до поста, намагався привести в дію вибуховий пристрій, закріплений на тілі.

За словами представників ізраїльських військових, в убитого підлітка був виявлений "пояс смертника". Його потім зірвали сапери.

В той же час за інформацією Newsru.co.il, на тілі терориста були три вибухові пристрої. Інцидент стався біля КПП "Хавара" близько 20:00, коли солдати побачили палестинця, який викликав їхню підозру своєю поведінкою. Крім того, військовослужбовці помітили дроти під його одягом, який палестинець безупинно теребив.

Військовослужбовці наказали молодій людині, яка наближалася до блокпоста, зупинитися, але той лише додав кроку і сунув руку в кишеню, мабуть, щоб натиснути на кнопку підривника. Тоді військовослужбовці відкрили по терористові вогонь і знищили його, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльські військові застрелили на КПП палестинського терориста-смертника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути